FAQ – Diamond Paradijs

FAQ

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
De gemiddelde levertijd naar Nederland en België is 5 tot 15 werkdagen, weekenden en feestdagen worden hier dus niet meegerekend. Natuurlijk kan het af en toe langer duren indien de vervoerder achterstand of vertraging heeft. 

Wanneer wordt mijn order verzonden?
Wij verwerken de zendingen op werkdagen, hier staat gemiddeld 2 werkdagen voor. Wij zijn afhankelijk van de leverancier wanneer het verzonden wordt, indien uw bestelling is verstuurd ontvangt u hier een e-mail over.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?
Nee, dat kan niet. Wij zijn een kleinschalige onderneming waarbij de artikelen direct vanuit de leverancier worden geleverd.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?
Zodra je bestelling is geplaatst kunnen wij het niet meer annuleren. Wel heb je de mogelijkheid om je bestelling retour te zenden zodra je deze hebt ontvangen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice (klantenservice@diamondparadijs.nl).

Ik wil mijn bestelling aanpassen, kan dat nog?
In de meeste gevallen kan dit niet. Indien er iets aan je bestelling aangepast dient te worden vragen wij je zo snel mogelijk contact op te nemen met de klantenservice (klantenservice@diamondparadijs.nl). Wij kijken dan wat wij nog voor je kunnen betekenen.

Binnen hoe lang kan ik mijn zending retour zenden?
Na ontvangst van je bestelling heb je 30 dagen de tijd om de bestelling retour te zenden. Houdt er rekening mee dat de retourkosten voor je eigen rekening vallen.

Welke betaalmethodes zijn er?
Wij bieden de volgende betaalmethodes aan: iDeal, Klarna, creditcard, Bancontact, Sepa, Giropay, KBC/CBC, Belfius en EPS aan.