Over ons – Diamond Paradijs

Over ons

Welkom op Diamond Paradijs. De webshop voor al jouw Diamond Paintings en accessoires.

Over ons
Eind 2020 richten wij Diamond Paradijs op. Onze verslaving om Diamond Paintings te maken liep uit de hand. Wij kwamen er al snel achter dat we vaak veel meer voor een Diamond Painting betaalde dan nodig was. Doordat wij van onze hobby ons werk wilden maken, was dit 1 van onze doelstellingen. Goedkopere Diamond Paintings leveren, maar nog steeds een zeer goede kwaliteit aanbieden. Naast een goede kwaliteit proberen wij een zo goed mogelijke service aan te bieden. Onze klantenservice staat hierdoor iedere dag voor je klaar.

Wij hebben verschillende Diamond Paintings in ons assortiment. Zowel kleine als grote Diamond Paintings. Ook kan je via onze website een Eigen Foto Diamond Painting aanvragen. Mis je een Diamond Painting? Wij kunnen altijd op zoek gaan naar deze Diamond Painting en het toevoegen aan onze website.

Over onze Diamond Paintings
Al onze Diamond Paintings zijn van zeer goede kwaliteit en worden geleverd op een canva van 20x30cm tot 100x200cm. Alle Diamond Paintings zijn voorzien van onze logo en hebben een kartelrand. Alle steentjes worden verpakt in zipbags met de kleurcode & gram erop. Er bestaat een keuze uit ronde en vierkante steentjes. Naast de Diamond Painting ontvang je ook een toolset: pincet, pen, grip, opzetstukjes en kleine zipbags. Naast Diamond Paintings bieden wij ook accessoires aan, bekijk hiervoor onze accessoires pagina.

Garantie
Bij het verzenden van een Diamond Painting sturen wij vaak meer steentjes mee dan nodig is. In sommige gevallen kan het voorkomen dat er steentjes te kort komen, daar bieden wij een garantie voor. Ook al kom je pas een jaar later met een te kort aan steentjes, wij zorgen altijd dat deze steentjes alsnog worden geleverd.

Kunnen wij je nog ergens meehelpen? Stuur ons een bericht via de contact pagina of via klantenservice@diamondparadijs.nl. Wij helpen je graag.