Retourneren & ruilen – Diamond Paradijs

Retourneren & ruilen

Retourneren
Ben je niet tevreden met je bestelling? Dan kun je binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling je retour terugsturen (op eigen kosten). Na ontvangst van de retourzending zullen wij binnen 7 werkdagen het volledige orderbedrag aan jou crediteren. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Om je bestelling retour te sturen kan je contact op nemen via het contactformulier of klantenservice@diamondparadijs.nl

Retourvoorwaarden
Mochten wij een item retour ontvangen die niet aan onderstaande retourvoorwaarden voldoet, dan kunnen we deze helaas niet retour accepteren. Uiteraard mag je het item dan alsnog weer in ontvangst nemen. Hiervoor zullen we opnieuw verzendkosten in rekening brengen om het item naar je terug te sturen.

  • De kosten van de retourzending zijn voor de klant.
  • De bestelling dient in originele verpakking en/of label geretourneerd te worden.
  • Het item dient compleet (ook de accessoires set) en in originele staat te zijn.
  • Het item mag niet gebruikt of beschadigd zijn.
  • Het item mag geen gebruikerssporen bevatten.
  • Bestellingen die buiten de retourtermijn van 30 dagen vallen, worden niet retour genomen.

Diamond Painting met eigen foto kan helaas niet retour genomen worden.

De accessoires set dient compleet te zijn. De accessoires set bevat: een pincet, schudbakje, pen met opzetstukken, wax en zakjes. Indien de beschermfolie van de Diamond Painting is beschadigd en/of eraf is getrokken of de zak met steentjes is open gemaakt kunnen wij de Diamond Painting niet als retour nemen.

Ruilen
Is er iets mis met je aankoop en wil je dit ruilen? Dan kun je binnen 30 dagen na ontvangst jouw bestelling terugsturen. Wanneer wij jouw retourzending hebben ontvangen, wordt het item (mits voorradig) binnen 7 werkdagen omgeruild. Mocht het item niet binnen 14 werkdagen op voorraad komen dan zijn we genoodzaakt het bedrag te crediteren. Houdt er rekening mee dat het ruilen van een item ook op eigen kosten is. Om je bestelling om te ruilen kan je contact opnemen via het contactformulier of klantenservice@diamondparadijs.nl.